Over

Hoi! Wat leuk dat je hier komt kijken. Op deze pagina zal ik je van alles vertellen over mijn blog en over mijzelf.

VitaNouk in het kort

Vita is het Latijnse woord voor leven en mijn naam is Anouk. Combineer deze twee woorden en je krijgt het woord VitaNouk! Zoals ik het zie staat VitaNouk heel simpel gezien voor ‘Het leven van Anouk’. Mijn leven dus! Hier op mijn blog schrijf ik over alles waar ik mij mee bezighoud en over alles wat ik interessant vind.

Voorheen Health-Spot.nl

Misschien ken je mijn vorige blog Health-Spot.nl. Daar blogde ik voornamelijk over sport, voeding en gezondheid. Na meer dan ander half jaar bloggen had ik echter het idee dat ik niet al mijn creativiteit kwijt kon in mijn blog. Ik voelde me vaak beperkt en ik wilde niet alleen maar over gezondheid schrijven. Er zijn namelijk nog veel meer onderwerpen die mij aanspreken! Ik liep toen al een tijdje rond met het idee om mijn blog een nieuwe naam te geven en te verhuizen naar een nieuw domein. Eind oktober 2014 besloot ik mijn idee (en twijfels) te delen met mijn bezoekers en de beslissing was snel gemaakt. Health-Spot zou gaan veranderen!

Op 1 november ging de vernieuwde versie van Health-Spot online: VitaNouk! De site die jij nu bekijkt. Nog steeds is gezondheid een groot deel van mijn blog, maar naast gezondheid komen er nu ook persoonlijke onderwerpen aan bod.

Het meisje achter VitaNouk

Leuk dat je ook wat meer over mij wilt weten! Mijn naam is Anouk. Ik ben 21 jaar oud en ik woon in het mooie Groningen waar ik momenteel Informatiekunde studeer aan de Rijksuniversiteit. Zoals mijn studie misschien al een beetje verklapt ben ik echt een computernerd. Ja echt, ik word onwijs blij van webdesign en programmeren.

Verder beschouw ik mijzelf als een creatief persoon. Ik teken, schrijf, fotografeer en ontwerp graag grafische producten op de computer. Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign zijn dan ook programma’s die overuren draaien bij mij. Verder lees ik heel erg graag. Geen zoetsappe chicklits, maar droge informatieve boeken.

Daarnaast is natuurlijk alles wat te maken heeft met gezondheid een enorme passie van me. Altijd was ik al geïnteresseerd in biologie en voeding, maar ik hield mijn interesse aanvankelijk oppervlakkig. Tot eind oktober 2012. Destijds was ik een wat zwaarder dan voorheen en ik voelde me constant ziek. Ik besloot me te verdiepen in gezonde voeding en voordat ik het wist was ik mijn extra kilootjes kwijt en voelde ik me weer kiplekker!

Inmiddels heb ik al vele boeken en wetenschappelijke artikelen verslonden en ben ik zelfs een cursus tot gewichtsconsulente gedaan. De kennis die ik heb opgedaan en die ik nog steeds op doe deel ik graag met anderen via mijn blog. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en hoop in de toekomst nog vele mensen te kunnen helpen.

Meer weten?

Wil je nog meer weten? Dan kun je me mailen via het contactformulier of hieronder een reactie achter laten. Interesse in een zakelijke samenwerking? Klik dan hier. Heel erg bedankt voor het lezen en het bezoeken van mijn website. It means the world to me!

Leave A Reply

Navigate